Bedrijfspand Utrecht zonnepanelen micro omvormers

TomSolar heeft dé oplossing voor jouw bedrijfspand of winkel

Hoe groot het dak van je bedrijfspand ook is, TomSolar heeft er altijd een oplossing voor.
En zelfs al heb je helemaal geen dak, dan zijn er nog steeds mogelijkheden om zelf je stroom op te wekken. 

De energieprijzen stijgen en het is steeds lastiger om een aansluiting te krijgen met voldoende capaciteit om je bedrijf te laten draaien.
Zonnepanelen kunnen helpen om te zorgen voor voldoende energie voor je bedrijf. Omdat bedrijven de meeste stroom overdag gebruiken kan de zonnestroom direct gebruikt worden en ben je minder afhankelijk van overheidsregelingen. 

Tom komt graag bij je langs om mee te denken over zakelijke oplossingen. Afhankelijk van je verbruik en het formaat van je dak geeft hij een advies op maat.
Toekomstige uitbreidingen, zoals bijvoorbeeld een elektrisch wagenpark of verwarming middels een warmtepomp worden daar in meegenomen. 

Zonnepanelen

Ruimte voor 10 of voor 100 panelen? TomSolar installeert ze veilig en goed.

Solar Carport TomSolar Tesla double

Solar Carport

Heb je geen dak of kunnen er geen panelen op? Met een TomSolar Carport kun je alsnog je eigen energie opwekken.

TomSolar Profielfoto

Maatwerk

Op zoek naar een gerichte oplossing voor jouw pand? TomSolar denk graag met je mee. 

Door het goede advies van Tom wekken we nu een groot deel van onze stroom zelf op. Het maandbedrag wat we aan onze energieleverancier betalen is inmiddels gehalveerd”
RV – Utrecht 

Kennismaken

Tom komt altijd persoonlijk langs om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 
Samen zoeken we de beste oplossing voor jouw situatie. 

Advies

De beste oplossing wordt uitgewerkt in een compleet advies met een offerte. Zodat voor jou compleet helder is hoe je als ondernemer optimaal kunt profiteren van zonne-energie

Installatie

Bij de installatie is Tom altijd zelf aanwezig. Hij zorgt er persoonlijk voor dat alles wordt uitgevoerd zoals besproken is en dat er netjes en veilig gewerkt wordt. 

Het dak van ons bedrijfspand was niet geschikt om zonnepanelen op te leggen. Waar andere installateurs geen mogelijkheden meer zagen, kwam Tom als enige met de oplossing van een Solar Carport. Hiermee gaam we ons wagenpark met zonnestroom opladen.”
JWS – Ede