De oprichter en eigenaar van TomSolar is Tom Nauta (1979). In 2012 legde hij de eerste zonnepanelen op zijn eigen huis en sindsdien onderneemt hij fulltime en verbouwt en verduurzaamt hij woningen. Sinds 2019 richt hij zich helemaal op het installeren van zonnepanelen bij particulieren en kleine ondernemers.
Tom vindt het belangrijk om een eerlijk advies te geven. Hebben zonnepanelen voor jou geen meerwaarde? Dan probeert hij niet om ze te verkopen. TomSolar kent korte lijnen: Tom is aanspreekpunt van advies tot en met installatie. Bij het installeren huurt Tom andere professionals in om samen te zorgen voor een vakkundig resultaat.

Tom is gecertificeerd als Solar Topfitter en opgenomen in het register
TomSolar Solar Topfitter

TomSolar ondersteunt een project van tearfund in Zimbabwe. Hierbij worden waterpompen op zonne-energie gebruikt om droge akkers te beregenen. De bevolking heeft hierdoor meer zekerheid op voedsel. Ook kan zij een deel van de oogst verkopen, waardoor er geld is om kinderen naar school te sturen.

Voor elk verkocht paneel doneert TomSolar tien euro aan dit project.

Een duurzaam bedrijf in alle opzichten:

  • Een electrische bedrijfsauto, die zoveel mogelijk op zonnestroom rijdt. 
  • Een bedrijfslocatie zonder gasaansluiting die verwarmd wordt met natuurlijke brandstoffen.
  • Afvalstromen die worden gescheiden en zoveel mogelijk gerecycled. 
Tom heeft ons harstikke goed geholpen aan zonnepanelen. Van begin tot eind goed geïnformeerd. Montage snel en professioneel en nog gezellig ook! Zeker aan te raden!