Uitstekende service van TomSolar! Eerst bij het bepalen van hoeveel zonnepanelen en hoe netjes aan te sluiten. Vervolgens werkt Tom tijdens de installatie snel, netjes en zoals afgesproken. Aanrader als je zonnepanelen overweegt.
Elmar
Culemborg
Tom heeft goed en heel snel geholpen. Ik ben nu verslaafd aan de app om te kijken wat mijn panelen opwekken 🙂
Sjoerd
Utrecht
Ik ben zeker tevreden Tom Nauta van TomSolar en raad hem ook aan. Vooraf goed advies gekregen over de locatie, de hoeveelheid panelen (4 stuks) en de terugverdientijd. Ook de prijsvorming was goed. Voelt als waar voor mijn geld. De aanleg was binnen een dag gepiept inclusief goede afwerking buiten op dak en binnen in de meterkast. Nu ze er inmiddels liggen is het enige wat ik er van merk dat mijn energierekening 0 euro is!
M M
Houten