Erg tevreden, Tom was supersympathiek en enthousiast en kon ons goed adviseren en toelichten wat zonnepanelen voor ons zouden betekenen. Vervolgens was het snel geregeld en helemaal op onze situatie afgestemd. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik zou hem aanraden.
Jasmin
Lunetten - Utrecht
Tom heeft goed en heel snel geholpen. Ik ben nu verslaafd aan de app om te kijken wat mijn panelen opwekken 🙂
Sjoerd
Utrecht
Tom denkt goed mee over de mogelijkheden en komt vervolgens met een realistische oplossing. Er worden panelen en apparatuur hoge kwaliteit geleverd en de installatie is professioneel verzorgd. De communicatie verloopt soepel en (op het moment dat wij ze afnamen) was de levering en installatie snel geregeld! Absoluut een aanrader als je interesse hebt in zonnepanelen.
Maurice B
Lunetten - Utrecht
Wat zijn we blij en tevreden met onze nieuwe zonnepanelen. Ook de plaatsing ging zeer professioneel, prettig en kundig samen met zijn collega. Na onze eerste afspraak waren we al snel overtuigd van Tom, zijn advies en zijn producten. Tom is terecht trots op zijn bedrijf en maatschappelijk verantwoord ondernemen is hier belangrijk. Als je kwaliteit wil en garanties voor de toekomst dan zit je hier goed.
Judit B
Hoograven - Utrecht
Uitstekende service van TomSolar! Eerst bij het bepalen van hoeveel zonnepanelen en hoe netjes aan te sluiten. Vervolgens werkt Tom tijdens de installatie snel, netjes en zoals afgesproken. Aanrader als je zonnepanelen overweegt.
Elmar
Culemborg