Zonnepanelen op je woning

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, in de provincie Utrecht is al 1 op de 3 woningen voorzien. En niet zonder reden, met zonnepanelen kun je op een relatief eenvoudige manier je huis verduurzamen. Daarnaast is het ook een goede investering. In veel gevallen verdienen zonnepanelen zich in 6-8 jaar terug, terwijl ze 25 jaar meegaan. De laatste 17-19 jaar heb je dus ‘gratis’ stroom. 

Kennismaken

Tom komt graag bij je langs om te kijken of je woning geschikt is voor zonnepanelen. 
Na dit gesprek weet je alles over de werking van de zonnepanelen en het financiële voordeel ervan. 

Door mijn jarenlange ervaring met (ver)bouwprojecten lukt het om voor bijna elke woning een oplossing te vinden om de panelen netjes te kunnen plaatsen.

Advies

Op basis van het bezoek werkt Tom een compleet advies uit met een offerte. Zo weet je hoeveel stroom de panelen op jouw dak gaan opwekken en hoe snel je de panelen hebt terugverdiend. 

Doordat de kosten in mijn bedrijf laag zijn betaal je nooit voor onnodige zaken. 

Installatie

Tom zorgt er zelf voor dat de panelen op je dak komen. Met een team van professionals zorgt hij ervoor dat de panelen veilig en netjes worden geïnstalleerd. 

Het is heerlijk om elke week één of twee dagen op het dak te zitten. Lekker werken in de buitenlucht en een tevreden klant als beloning. 

Kwaliteit

TomSolar werkt met materialen van hoge kwaliteit. De zonnepanelen zijn vaak van Solarwatt en worden in Duitsland geproduceerd. Daarnaast zijn er ook andere merken leverbaar. 
Om een optimale opbrengst te waarborgen en een veilige installatie te kunnen leveren adviseert TomSolar veelal micro-omvormers van AP Systems en Enphase. Dit zorgt ervoor dat je installatie gegarandeerd 20 jaar meegaat. 
Afhankelijk van het type dak worden de juiste constructiematerialen toegepast. Deze zijn in een windtunnel getest, zodat de panelen ook bij een storm goed blijven liggen. 
Tot slot wordt ook de aansluiting van de panelen op de groepenkast met goede materialen en volgens de geldende normen uitgevoerd, zodat het geheel veilig opgeleverd kan worden. 

Wat zijn we blij en tevreden met onze nieuwe zonnepanelen. Ook de plaatsing ging zeer professioneel, prettig en kundig samen met zijn collega. Na onze eerste afspraak waren we al snel overtuigd van Tom, zijn advies en zijn producten. Tom is terecht trots op zijn bedrijf en maatschappelijk verantwoord ondernemen is hier belangrijk. Als je kwaliteit wil en garanties voor de toekomst dan zit je hier goed.